Mitt 2015

Kommentera
 
Mitt 2015 har varit väldigt mycket upp och ner kan man säga, hänt en del tråkiga saker som gjort mig både ledsen och arg, på samma gång, att kompisar haft problem och annat stuff...! Min fot blev opererad också, men som tur var så gick allt bra men det var inget roligt att gå igenom och ha ont en tid. Har fått nya erfarenheter som jag ska ta med mig in i 2016, man lär sig alltid något som man kan bli bättre på och tänka till på lite extra. 
 
Har såklart hänt bra saker också som vi kan gå in på mer detalj.:) Har fått lära känna nya människor,min bror tog studenten och min lillasyster fick börja högstadiet, var en bra upplevelse även för mig. Jag har visat fram fötterna på jobbet ännu mer, och allt rullar på där, har superbra kollegor och alla är roliga och glada när man kommer till jobbet. Är glad att alla i familjen hållt sig friska, mina vänner har en stor betydelse med. Att kunna komma till dom och prata om allt möjligt och att dom bara finns där. 
 
Nu vill jag bara ta nya tag och allt dåligt och jobbigt som hänt 2015 kommer vara glömmt och borta när 2016 börjar. Är sjukt taggad på 2016 bara blicka frammåt och tänka positivt och ta nya tag :)